Árak és Díjak

Mennyibe kerül? Nincs apróbetűs rész!

Miben erős a Rivallo?

1️⃣ Könnyen találsz kreatív kivitelezőt!
2️⃣ Egyszerű és gyors!
3️⃣ Te szabod meg a határidőt!
4️⃣ Csak a legjobb megoldást kell kifizetned!

Ha pár perc alatt feladsz egy pályázatot az igényedről, akkor a megvalósítók azért versenyeznek, hogy a lehető legjobb megoldást szállítsák a projektedre! Itt nem szükséges a hosszas személyes egyeztetés a munkákkal kapcsolatosan, hiszen az online térben a megvalósítok azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb munkákat adhassák be a pályázatodra!

Pályázat költségei részletesen:

A pályázatfeladás véglegesítése előtt a pályázati kalkulátor pontosan megmutatja, hogy mennyi lesz a pályázat teljes költsége. Nincsenek rejtett költségek.
A lenti díjakért nemcsak egy kivitelező 2-3 koncepcióját láthatod, hanem több 10, több 100 megvalósító munkáját tekintheted át, és választhatod ki a számodra legjobbat!
1. Közzétételi díj

4500 Ft – egyszeri adminisztrációs díj, ezt a pályázatod beküldése után kell kifizetned számunkra, hogy megjelenjen az aktív munkák között. Ezt minden esetben ki kell fizetned a részünkre, ha szeretnéd, hogy a megvalósítók lássák a pályázatod.

2. Jutalékok a pályázati díjon felül

Fix díjazás: 15%, ebben az esetben kijelented, hogy biztosan választasz győztest a pályázatodon a határidő lejárata után.

Nem fix díjazás: 25%, ebben az esetben kijelented, hogy nem biztos, hogy választasz győztest. A pályázat lezárása után eldöntheted, hogy megvásárolod-e valamelyik munkát vagy sem. Ha nem, akkor lezárjuk a pályázatod díjmentesen. Ha mégis választasz győztest, akkor a rivallo.hu jutaléka 25% a megbízási díjon felül.

3. Nyertes díja

Ez az a díj, amit a nyertes megvalósító fog kapni a munkájáért. Egyes munkatípusokat csak egy bizonyos minimum árral lehet meghirdetni. Ez elsősorban a pályázók méltányos juttatásának céljából alakult ki, illetve az oldal fentarthatósága miatt. Minden kategória minimum díját megtekintheted a pályázatfeladásnál vagy a kategória aloldalunkon. 

4. Extra szolgáltatások

Ezek opcionális kiegészítő szolgáltatások, amik azért jöttek létre, hogy segítsék a pályázatod promotálását és annak sikerességét.  Ezek árairól ide kattintva olvashatsz.

Mit és mikor kell fizetni?

 1. A pályázat feladása után munkatársaink átnézik a pályázatot, és ha rendben van, akkor az egyszeri közzétételi díjról küldünk neked egy átutalásos számlát emailben.
 2. A közzétételi díj beérkezése után a pályázatod megjelenik majd az aktív munkák között. Minden további költséget, amit a pályázatfeladás-összesítőnél látsz:
 • Nyertes díja
 • Extra szolgáltatások díja
 • Rivallo jutalék

A pályázat sikeres lezárása után kell megfizetni. Erről szintén emailben értesítenek majd munkatársaink.

Példa pályázat:

Logópályázat: 65.000 Ft

Közzétételi díj: 4.500 Ft

Fix díjazás: +15% rivallo jutalék

A pályázat teljes költsége: 79.250 Ft

Ezért a díjért nemcsak egy megvalósító 2-3 koncepcióját láthatod, hanem több 10, több 100 megvalósító munkáját tekintheted át, és választhatod ki a számodra legszimpatikusabbat!

 1. Jelentkezz be, és töltsd ki a pályázati űrlapot.
 2. Az űrlapon szabhatod meg, hogy milyen kategóriát, díjazást és kivitelezést szeretnél.
 3. Az űrlap végén találod plusz szolgáltatásainkat. Ezekről ide kattintva olvashatsz bővebben.
 4. A véglegesítésnél láthatod, hogy mennyibe fog kerülni neked összesen a nyertes pályamunka.
 5. Ez több díjat takar, többek között: közzétételi díj, nyertes díja, rivallo jutalék és az esetleges plusz szolgáltatások díja.
 6. A pályázat véglegesítéhez semmit nem kell előre kifizetni.
 7. A véglegesítés után munkatársaink átnézik a pályázatot, és ha rendben van, akkor a közzétételi díjról emailben küldünk neked egy elektronikus számlát. 
 8. A közzétételi díj beérkezése után jóváhagyjuk a pályázatod, ezután a megvalósítók munkákat küldhetnek be számodra.
 9. A pályázat időtartama alatt megnézheted, értékelheted a pályaműveket. Egyeztethetsz a megvalósítókkal a jobb eredmény érdekében.
 10. A határidő lejárta után a megbízó győztest választ. Erre alap esetben 5 munkanap áll rendelkezésre, amitől bizonyos esetekben el lehet térni. A sikeres kiválasztás után a megbízói díj, illetve az ebből számított Rivallo jutalékról, valamint a kért plusz szolgáltatásokról szintén emailben küldünk egy elektronikus számlát, aminek teljesítése után eljuttatjuk hozzád az eredeti nyertes pályamunkát.
 11. Nem fix díjazás esetén a pályázat lejárati határideje után ha nem választasz győztest, akkor automatikusan lezárjuk a pályázatod. Az előzetesen megfizetett közzétételi díjon túl további költségek nem terhelnek.

További kérdéseid vannak?

Nézd meg a gyakori kérdéseket, vagy keress minket bizalommal!