Adj fel egy pályázatot!

Miért érnéd be egy koncepcióval, ha itt válogathatsz a tervek között?

0
Megvalósítók száma
A pályázat feladáshoz megbízó profil szükséges. Kattints ide, és hozd létre a megbízó profilod 2 perc alatt.

Megbízóként

Hozd létre profilod 2 perc alatt és versenyeztesd meg az ötleted! Tedd próbára a megvalósítókat!

Mire vársz?

Jelenleg ennyi megvalósító várja, hogy a pályázatodon dolgozzon:

0

Pályázat kisokos

 1. Jelentkezz be, és töltsd ki a pályázati űrlapot.
 2. Az űrlapon szabhatod meg, hogy milyen kategóriát, díjazást és kivitelezést szeretnél.
 3. Az űrlap végén találod plusz szolgáltatásainkat. Ezekről ide kattintva olvashatsz bővebben.
 4. A véglegesítésnél láthatod, hogy mennyibe fog kerülni neked összesen a nyertes pályamunka.
 5. Ez több díjat takar, többek között: közzétételi díj, nyertes díja, rivallo jutalék és az esetleges plusz szolgáltatások díja.
 6. A pályázat véglegesítéhez semmit nem kell előre kifizetni.
 7. A véglegesítés után munkatársaink átnézik a pályázatot, és ha rendben van, akkor a közzétételi díjról emailben küldünk neked egy elektronikus számlát. 
 8. A közzétételi díj beérkezése után jóváhagyjuk a pályázatod, ezután a megvalósítók munkákat küldhetnek be számodra.
 9. A pályázat időtartama alatt megnézheted, értékelheted a pályaműveket. Egyeztethetsz a megvalósítókkal a jobb eredmény érdekében.
 10. A határidő lejárta után a megbízó győztest választ. Erre alap esetben 5 munkanap áll rendelkezésre, amitől bizonyos esetekben el lehet térni. A sikeres kiválasztás után a megbízói díj, illetve az ebből számított Rivallo jutalékról, valamint a kért plusz szolgáltatásokról szintén emailben küldünk egy elektronikus számlát, aminek teljesítése után eljuttatjuk hozzád az eredeti nyertes pályamunkát.
 11. Nem fix díjazás esetén a pályázat lejárati határideje után ha nem választasz győztest, akkor automatikusan lezárjuk a pályázatod. Az előzetesen megfizetett közzétételi díjon túl további költségek nem terhelnek.

1️⃣ Könnyen találsz kreatív kivitelezőt!
2️⃣ Egyszerű és gyors lebonyolítás!
3️⃣ Te szabod meg a határidőt!
4️⃣ Számos megoldás közül csak a legjobbat kell megvásárolnod!

Ha piaci alapon nézzük, akkor általában 2-3 tervet nézhet meg az adott területről a megrendelő egy árért. A rivallo.hu-n egy pályázatra több 10 vagy 100 pályamunka is érkezhet. Miért érnéd be egy koncepcióval, ha rengeteg változat közül választhatod ki a számodra legjobbat?

Az oldalon arculati, design és marketing kategóriák mellett van lehetőség narráció, reklám és NFT art tervezésre is. Ezekről bővebben a pályázati űrlap kitöltése során vagy ide kattintva olvashatsz.

A pályázatfeladás véglegesítése előtt a pályázati kalkulátor pontosan megmutatja, hogy mennyi lesz a pályázat teljes költsége. Nincsenek rejtett költségek.

A részletes leírást itt tudod elolvasni.

Egyes munkatípusokat csak egy bizonyos minimum árral lehet meghirdetni. Ez elsősorban a pályázók méltányos juttatásának céljából alakult ki, illetve az oldal fentarthatósága miatt. Ezeket a díjakat a pályázat feladásnál, illetve fentebb a kategóriáknál láthatod. 

Igen! Amennyiben magasabb árat adsz meg a minimum árnál, azzal motiválod a pályázókat is! Több megvalósítót fog majd érdekelni a pályázatod, illetve az igazi profik érdeklődését is felkeltheted.

A pályázat a határidő lejáratakor automatikusan átsorolódik „nyertes választás alatt” kategóriába. A választásra 5 munkanap áll rendelkezésre, amitől kivételes esetekben eltérhetünk. 

Fix díjazás esetében a megbízó kijelenti, hogy a pályázat végén biztosan választ győztest. Az ilyen pályázatokra a pályázók szívesebben jelentkeznek, illetve a Rivallo jutalék ebben az esetben csak 15% a pályázat díján felül.

Nem fix díjazás esetében a megbízó kijelenti, hogy a pályázat végén nem biztos, hogy választ győztest. A pályázat lezárása után eldöntheted, hogy megvásárolod-e valamelyik munkát vagy sem. Ha nem, akkor lezárjuk a pályázatod díjmentesen. Ha mégis választasz győztest, akkor a rivallo.hu jutaléka 25% a megbízási díjon felül. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a pályázók nem lesznek elég motiváltak a részvételhez.

Fejlődhetnek, tanulhatnak, kreatívkodhatnak és pénzt kereshetnek. A szakmai dolgok mellett a Rivallo rendszerében pontokat gyűjthetnek, amiket értékes nyereményekre tudnak beváltani.

További kérdéseid vannak?

Nézd meg a gyakori kérdéseket, vagy keress minket bizalommal!