Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatásainkkal garantáltan célba ér a pályázatod!

Plusz szolgáltatásaink segítségével több megvalósítót vonzhatsz a pályázatodhoz. A verseny serkenti a kreativitást. Miért érnéd be csak pár koncepcióval, ha számos pályamű közül válogathatsz? Az alábbiakban a pályázatfeladást kiegészítő szolgáltatásainkról olvashatsz. A szolgáltatásokat a pályázat készítésénél lehet hozzáadni a megrendeléshez.

Kiemelés

Pályázatodat kiemeljük a pályázati lista elejére, hogy jobban és hamarabb felkeltse a megvalósítók érdeklődését. A kiemelt pályázatokra 20-30%-kal többen jelentkeznek.
7.990 Ft

Hírlevél

Felhasználóink külön email értesítést kapnak a pályázatodról. A külön felhívással nagyban növelheted a résztvevők számát a pályázatodon. A levelet mi formázzuk és írjuk meg a pályázatod alapján.
15.000 Ft

Support

Munkatársaink folyamatos figyelemmel követik majd a pályázatodat. A pályázat kiírásában, értékelésében és a győztes választásában is segítünk. A pályázat feladását követően, ha kiválasztottad ezt a szolgáltatást, akkor emailben fogjuk felvenni veled a kapcsolatot a továbbiakról.
19.990 Ft

Nem fix díjazás

Dönthetsz a pályázat feladásakor úgy is, hogy előre közlöd a leendő résztvevőkkel, hogy nem biztos, hogy választasz majd nyertest. Ebben az esetben csak a közzétételi díjat, illetve az esetleges plusz szolgáltatások díját kell biztosan kifizetned. Azzal viszont számolnod kell, hogy ha mégis választasz nyertest, akkor a Rivallo jutalék nemcsak 15%, hanem 25% lesz.
+10% jutalék

Közösségi média

Közösségi média felületeinken: Facebook, Instagram felhívjuk követőink figyelmét a pályázatodra. Az ezzel kapcsolatos megvalósító és szövegezés anyagokat mi készítjük el. Ez a szolgáltatás segít népszerűsíteni a pályázatod.
15.000 Ft

Kattints a gombra és adj fel egy pályázatot! Számos megvalósító várja a jobbnál jobb pályázatokat!

További kérdéseid vannak?

Nézd meg a gyakori kérdéseket, vagy keress minket bizalommal!